Skapa en myshörna för stickning

Att ha en myshörna hemma som ger en känsla av lugn och ro är perfekt när du ska sticka. Det är viktigt att du har en skön och inbjudande soffa om du vill kunna sticka bekvämt. För att få en mysig stämning spelar det stor roll hur soffan ser ut. För att soffan ska ge rätt stämning kan du alltid investera i en Ikea Ektorp klädsel om du har en Ikea soffa. Då kan du få precis den färgen du vill ha på soffan till en bråkdel av vad en ny soffa kostar. Det är bra för både miljön och din plånbok att satsa på Ikea Ektopr klädsel istället för en ny soffa när du vill få en mysigare stickmiljö.

Välj rätt kulör på klädseln

Att ha en soffa i en varm kulör är perfekt om du vill ha en ombonad känsla. Det finns olika färger på Ikea Ektorp klädsel, hitta den som tilltalar dig bäst. Till din nya klädsel kan du med fördel köpa matchande kuddar och plädar för att göra det extra trivsamt. Ett tips är att satsa på naturliga material som linne och ull eftersom de skänker rofylldhet.

Bra belysning för stickningen

Förutom att klä om soffan ska du tänka på att ha bra belysning. När du stickar behöver du kunna se vad du gör för att inget ska gå fel. Att ha en för svag belysning gör det även jobbigt för ögonen när du stickar mycket. Det kan vara bra med både punktbelysning och en taklampa. Anpassa belysningen efter vad du behöver. Du kan inspireras av olika myshörnor när du ska inreda.