Sticka till nya hemmet

Det finns så mycket mer man kan sticka än bara mössor, tröjor och vantar. Mycket av din inredning kan du faktiskt sticka själv. För dig som älskar att sticka kan det vara en fantastisk möjlighet att göra ditt hem riktigt personligt när du flyttar till en ny bostad.

Smidig flytt ger mer tid till stickningen

Eftersom stickning kan ta mycket tid så bör du till att börja med se till att flytten går så smidigt som möjligt. Genom att anlita flyttstädning Norrköping så slipper du besväret med att städa det gamla boendet. Alla som någon gång flyttat vet hur tidskrävande det annars kan vara att städa själv. Om du anlitar ett städföretag så får du mer tid över till att sticka. Många företag som flyttstädar erbjuder dessutom hjälp med hela flytten, vilket gör att du sparar ännu mer tid och energi.

Sticka inredning

Ett populärt inredningstips är att sticka överdrag till prydnadskuddarna i soffan. Ett annat tips är att sticka amplar till dina krukväxter. Om du har idétorka så kan du alltid få inspiration på nätet. Det finns massvis med bloggar och videoklipp som visar hur du går tillväga för att sticka en mängd olika typer av inredning till ditt nya hem.